MIV ASALAM ZONDAGVOETBAL

MIV Assalam organiseert activiteiten ten behoeve van de Goudse jeugd. Omdat sport en bewegen voor de ontwikkeling van kinderen belangrijk is introduceren wij in het jaargang 2022/2023 het zondagvoetbal voor de jeugd.

Het concept is om via intensieve wedstrijdtrainingen niet alleen de individuele voetbalvaardigheden en het spelinzicht te verbeteren maar ook de teamgeest te versterken door in te zetten op samenwerking binnen het team. Onze ervaren trainers zorgen tijdens trainingen uiteraard voor een veilige spelomgeving zodat sprake kan zijn van spelplezier en optimale (voetbal)ontwikkeling.

Wanneer: Elke zondag, 15:15 – 17:15 uur
Start: zondag 30 oktober 2022 t/m zondag 25 juni 2023
Locatie: veld 4 Sportpark Oosterwei
Doelgroep: geboortejaar 2011 en 2012
Aantal: maximaal 48 spelers / 4 teams
Concept: Wedstrijden 8 tegen 8 op half veld
Contributie: € 5,- per maand inclusief kledingpakket (ter leen)

OUDERPARTICIPATIE:

Om de kinderen in hun ontwikkeling te kunnen faciliteren verwachten wij een actieve
ouderparticipatie. Dat betekent dat u gevraagd kunt worden om tijdens de trainingen kleine vrijwilligerstaken te verrichten.

Maximum aantal aanmeldingen bereikt!

Gebleken is dat er bij de jeugd veel belangstelling is voor het zondagvoetbal. Binnen 9 dagen hebben wij het maximale aantal aanmeldingen mogen ontvangen voor spelers die geboren zijn in het jaar 2011 of 2012. Onze dank daarvoor! Er kan voor deze leeftijdscategorieën nog wel voor de wachtlijst aangemeld worden. Zodra er plek is vrijgekomen nemen we persoonlijk contact met u op. De binnenkomst van de aanmelding is daarvoor leidend.

Aanmelden wachtlijst:

    Eventuele vragen kunt u altijd stellen via het e-mailadres: sport@miv-assalam.nl